Проблеми захисту прав гравця в нелегальні азартні ігри під час кримінального провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу України - Нестор, Наталія; Погорецький, Микола (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
Стаття присвячена питанням захисту прав гравця в нелегальні азартні ігри в кримінальному провадженні. Автори обґрунтовують необхідність визнання його потерпілим в кримінальному провадженні, розпочатому за ст. 203-2 Кримінального кодексу України, а також встановлення розміру заподіяної йому фізичної, моральної або майнової шкоди і полягати у виникненні ігрової залежності (лудоманії), проблемної ігрової поведінки та фінансових втратах через програші.