Визначення вартості машин та обладнання, що не представлені на внутрішньому ринку України - Бондар, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті на підставі проведеного аналізу нормативної бази в галузі проведення оцінки машин та обладнання проаналізовано можливі методичні підходи до визначення їх вартості. За результатами проведеного аналізу наведено алгоритм визначення вартості об’єктів дослідження за витратним методичним підходом.