Інновації в діяльності органів кримінальної юстиції - Шепітько, В.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Виокремлено основні елементи інновацій, що розробляються та використовуються в криміналістиці та слідчій діяльності, запропоновано шляхи оптимізації процесів їх створення та застосування.