Криміналістичні технології: поняття та напрями використання - Тіщенко, В.В.; Барцицька, А.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті досліджено напрямки розвитку криміналістичної технології на сучасному етапі. Розглянуто тенденцію технологізації, визначено місце категорії «криміналістична технологія» в понятійному апараті криміналістики. Обґрунтовано історичну обумовленість технологічного підходу в криміналістиці, виникнення якого відповідає загальним законам та пріоритетним напрямкам розвитку науки.