Окремі аспекти методики прийняття судових рішень у кримінальному провадженні - Когутич, І.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті на розвиток дослідження складових методики судового розгляду кримінальних справ викладено міркування на користь тези про допустимість і потребу виокремлення в її системі складового елементу — методики прийняття судових рішень. Наведено його прикладне значення, характерні риси, зміст і методи, що застосовуються під час прийняття судових рішень у кримінальних справах.