Спеціальні і криміналістичні знання у кримінальному провадженні: питання співвідношення - Юсупов, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті досліджується питання співвідношення спеціальних і криміналістичних знань у кримінальному провадженні. Доведено, що спеціальні знання у кримінальному провадженні належать експертам і спеціалістам. Криміналістичні знання під час розслідування злочинів використовують слідчі, прокурори, судді та деякі інші суб’єкти. Криміналістичні знання є ширші за обсягом, ніж спеціальні.