Рішення питання про причинний зв’язок у судовій експертизі - Бордюгов, Л.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розглянуто питання історії розвитку понять «причинність», «причинний зв’язок» у кримінальному судочинстві, а також питання дослідження судовими експертами причинного зв’язку між діями певної особи та наслідками, що настали.