Помилки в судово-експертній діяльності: сутність, умови виникнення та види - Абрамова, В.М.; Свобода, Є.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Проаналізовано негативні наслідки експертних помилок для учасників судочинства і для суспільства в цілому, розглянуто поняття, сутність, ознаки помилки судового експерта, а також запропоновано класифікацію експертних помилок.