Особливості проведення експертиз на підставі запиту про надання міжнародної правової допомоги - Чорноус, Ю.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розкриваються особливості проведення експертиз на підставі запиту про надання міжнародної правової допомоги відповідно до КПК України та міжнародних договорів України. Розглядаються процесуальні засади та формуються відповідні криміналістичні рекомендації.