Використання графічних інформаційних моделей в автоматизованих судово-експертних дослідженнях - Мазниченко, Ю.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розглянуті методичні та організаційні аспекти застосування графічних інформаційних моделей у ході проведення судово-експертних досліджень з використанням автоматизованих інформаційних систем. Надані практичні рекомендації, що сприятимуть підвищенню ефективності інформаційного забезпечення пізнавальної діяльності судового експерта шляхом використання засобів комп’ютерного моделювання.