Роль криміналістичної діагностики в діяльності органів досудового розслідування - Колесник, В.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглядається сутність, завдання, роль і значення криміналістичної діагностики в діяльності органів досудового розслідування під час кримінального провадження. Акцентується увага на використанні можливостей криміналістичної діагностики, яка має значення не лише для розв’язання діагностичних завдань, що виникають під час діяльності експерта чи спеціаліста, а й для забезпечення розв’язання низки тактичних завдань, що вирішує слідчий під час організації розслідування й проведення окремих слідчих (розшукових) дій.