Типові слідчі ситуації початкового етапу розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, вчинених транснаціональними організованими злочинними угрупованнями - Сакаль, А.П. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті звертається увага на специфіку розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, що вчинені транснаціональними організованими злочинними угрупуваннями. Розглядаються типові слідчі ситуації, які виникають на початковому етапі розслідування, підкреслюється необхідність врахування їх транснаціональних ознак та окреслюються шляхи їх вирішення.