Початок досудового розслідування кримінальних правопорушень проти довкілля: теоретико-організаційний аспект - Одерій, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
З огляду на положення Кримінального процесуального кодексу України (2012 р.) у статті розглянуто проблеми, що виникають на початковому етапі досудового розслідування кримінальних правопорушень проти довкілля, та запропоновано шляхи їх розв’язання.