До питання про криміналістичне дослідження невербальної інформації, що міститься в динамічних ознаках людини - Ващук, О.П. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Стаття присвячена криміналістичному дослідженню невербальної інформації, яка міститься в динамічних ознаках людини. Визначаються поняття ознак і властивостей людини, розкривається криміналістичне значення даних, джерелом яких є сама людина. Обґрунтовується необхідність створення спеціалізованої бази даних про всі властивості, ознаки людини для ідентифікації особи в практиці розслідування злочинів.