Особливості дослідження паспорта громадянина України для виїзду за кордон - Науменко, С.М.; Силкин, А.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Стаття присвячена дослідженню машинозчитуваних проїзних документів, яке набуває особливого значення у світлі прагнень інтеграції України до європейської спільноти та перспективі запровадження європейських стандартів.