Виявлення, візуалізація та фіксація кодових точок в кольорових електрофотографічних зображеннях - Сидоренко, Л.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
В статті характеризуються етапи роботи з кодовими мітками кольорових електрофотографічних апаратів, акцентується увага на деяких чинниках, які повинні бути враховані при виявленні, візуалізації та фіксації кодових точок.