Дактилоскопічне дослідження: роль і місце в судовій експертизі, ефективність і перспективи розвитку - Мамайчук, Г.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Проведений аналіз ефективності експертних досліджень слідів рук. Запропоновані шляхи вдосконалення і підвищення якості експертного дактилоскопічного дослідження.