Особливості експертного дослідження малоінформативних слідів рук - Кобзарь, С.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Невід’ємною складовою оптимізації використання спеціальних криміналістичних знань при дослідженні слідів рук є забезпечення збереження обсягу їх інформаційного вмісту, який об’єктивно відобразився під час виникнення слідів. Як важливий етапний момент реалізації вказаної задачі необхідно розглядати використання малоінформативних слідів.