Задачі, що вирішуються при визначенні вартості спеціальної техніки, виготовленої на базі бронетанкової техніки, спеціальних автомобільних та гусеничних шасі - Шимановський, С.О.; Юхименко, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті наведено класифікацію спеціальної техніки, розглянуто методичні підходи до її оцінки та представлено алгоритм визначення ринкової вартості.