Загальні аспекти з питань проведення коригувань при оцінці об’єктів нерухомого майна - Буратевич, О.І.; Свістунов, І.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглядаються питання щодо достовірності визначеної вартості та ціни, за яку були продані або здані в оренду об’єкти нерухомого майна, в тому числі при приватизації та в умовах вимушеного продажу.