Особливості оподаткування податком на прибуток операцій з цінними паперами - Семенова, Н.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглянуто особливості проведення судово-економічних досліджень з питань, пов’язаних з оподаткуванням податком на прибуток підприємств операцій з борговими цінними паперами. Приділено увагу питанням, пов’язаним з відображенням операцій з цінними паперами в бухгалтерському та податковому обліку.