Особливості проведення експертного дослідження щодо відповідності ануїтетного платежу відсотковій ставці, визначеній сторонами в кредитному договорі - Бугаєнко, О.Д.; Болоніна, І.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглянуто найбільш типові проблеми, що виникають при проведенні судово-економічних експертиз і пов’язані з розміром ануїтетного платежу по відсотковій ставці, визначеній сторонами в кредитному договорі.