Право споживача на якість товарів за сучасним законодавством України в аспекті судової товарознавчої експертизи - Желавська, О.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розкрита сутність понять «строк служби», «термін придатності» і «гарантійний термін» і надані рекомендації щодо їх застосування в рамках проведення судових товарознавчих експертиз при встановленні якості товарів.