Семантико-текстуальна експертиза сучасних пропагандистських текстів: новітні підходи - Загнітко, Анатолій (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
Стаття присвячена новітнім підходам в семантико-текстуальній су дово-лінгвістичній експертизі пропагандистських текстів з опертям на диференціювання конструктивного та деструктивного різновидів дис курсивно-пропагандистських практик, з’ясуванням основних функцій і завдань кожної з них.