Особливості призначення та проведення товарознавчої експертизи під час розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним використанням гуманітарної допомоги - Копитько, Вікторія; Атаманчук, Володимир (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті розглядаються питання, пов’язані з проведенням і вико ристанням судової товарознавчої експертизи в кримінальному про вадженні. Автори описують підготовку та призначення судової това рознавчої експертизи під час розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним використанням гуманітарної допомоги.