Дослідження вартості послуг інженерного консультування у складі кошторисної вартості будівництва як предмета будівельно-технічної експертизи - Командиров, Олексій (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті пропонується консолідований методичний підхід при до слідженні відповідності фактично виконаних робіт інженером-консуль тантом, узгодження дослідження фактичних витрат на інженера-кон сультанта з діючими нормативно-правовими актами, формування до слідження фактичних витрат на інженера-консультанта як предмета дослідження у будівельно-технічній експертизі.