Особливості дослідження ознак використання об’єктів авторського права, що охороняються свідоцтвами бюро авторського права США - Климова, Наталія (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
Проведено огляд особливостей дослідження ознак об’єктів авторського права, які захищені свідоцтвами США та мають широку правову охорону, розглянуто концепцію «мінімального елемента творчості» (minimal amount of creation), що набула поширення в юридичній літературі і судовій практиці США.