Стилістичні, іконографічні та технологічні невідповідності на імітаціях ікон кінця ХІХ — початку ХХ століть - Ковтюх, Наталія (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті розглядаються сучасні проблеми, пов’язані із судово-експертними дослідженнями на предмет встановлення наявності стилістичних, іконографічних та технологічних невідповідностей на імітаціях ікон кінця ХІХ — початку ХХ століть.