Судово-біологічна експертиза: предмет, об’єкти, завдання - Жеребко, Олександр (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті розкриті особливості судово-біологічної експертизи як синтезуючого утворення, що дістає вияв при взаємодії наук, які є фундаментальною основою біології, з іншими галузями знань природничого та правового профілю: з одного боку — біохімії, біометрії, генетики, біогеографії тощо, а з іншого — кримінального та цивільного права і процесу, криміналістики, судової експертизи. Об’єкти судово-біологічної експертизи специфічні, їм притаманні відносна сталість, виключне розмаїття елементів зовнішньої та внутрішньої будови.