Окремі аспекти експертного психологічного дослідження відеозаписів повторних слідчих дій, проведених за участю неповнолітніх потерпілих або свідків за умов зміни своїх первинних показань - Літвінова, Тетяна (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
Стаття присвячена розгляду основних оціночних критеріїв та пси хологічних ознак визначення недостовірності інформації в умовах змі ни попередніх показань неповнолітнім потерпілим або свідком при проведенні відеофіксації слідчої дії за його участю.