Процесуальне значення діяльності експерта щодо забезпечення розумних строків у кримінальному провадженні - Бортун, Микола (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена значенню діяльності експерта під час проведення експертиз у кримінальному провадженні для дотримання розумних строків. Розглядаються особливості статусу експерта у кримінальному прова дженні, розкрита його роль для діяльності сторін у кримінальному прова дженні та виконання основних завдань кримінального провадження. Висвіт люється вплив ефективності діяльності експертних висновків на дотримання розумних строків у кримінальному провадженні.