Нормативно-правове регулювання судових експертиз в Україні - Сівчук, Ірина (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
В статті висвітлені проблемні питання нормативно-правового регулю вання судових експертиз в Україні. Здійснено огляд наукових думок в напрямі теоретичних та емпіричних досліджень згадуваної тематики провідних нау ковців та вчених. Проаналізовано актуальні статті кримінального процесу ального законодавства, що стосуються інституту судової експертизи. До сліджено зміни в нормативних документах, які регулюють судово-експертну діяльність в Україні.