Цифрова інформація як обʼєкт експертного дослідження в умовах діджиталізації: проблеми та перспективи розвитку - Черемнова, Антоніна; Бєлік, Лариса (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена проблемним питанням розгляду цифрової інформа ції як обʼєкта експертного дослідження. Запропоновано внести зміни до чин ного кримінального процесуального законодавства, доповнивши ч. 2 ст. 84 Кримінального процесуального кодексу України новими джерелами доказів – цифровими. Виокремлено дві групи цифрової інформації, яка виступає обʼєктом експертного дослідження під час досудового розслідування.