Організаційно-правові межі забезпечення науково-експертної діяльності у галузі права – адміністративному судочинстві - Дзюбак, Катерина (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Статтю присвячено дослідженню організаційно-правових меж забезпе чення науково-експертної діяльності у адміністративному судочинстві, ви значеному в Кодексі адміністративного судочинства України. Доводиться необхідність удосконалення норм зазначеного кодексу України в частині ви значення процесуальних прав та обов’язків експерта в галузі права в судо вому процесі, а також правової природи його висновку. Надано пропозиції про внесення змін до цього кодексу України.