Відповідальність судового експерта: огляд чинного законодавства - Білоус, Ірина; Годзь, Віталій; Рябенко, Ірина (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена огляду чинного законодавства України, яке регла ментує відповідальність судових експертів, розкриті деякі особливості но вовведень в частині дисциплінарної відповідальності судових експертів на за конодавчому рівні. Надано пропозиції щодо внесення змін до Закону України «Про судову експертизу» з питань дисциплінарної відповідальності судових експертів.