Огляд і огляд місця події у кримінальному провадженні - Сисоєнко , Григорій (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена розгляду окремих процесуальних дій, а саме огляду і огляду місця події. У статті розглянуто історичну ретроспективу виник нення та особливості проведення зазначених процесуальних дій у криміналь ному процесуальному законодавстві різних років. У статті розглянуто поря док проведення огляду та огляду місця подій за діючим Кримінальним процесуальним кодексом, зокрема, вказано на недоліки та запропоновано шляхи їх усунення.