Щодо сутності обставин непереборної сили під час воєнного стану - Зінухова, Вікторія (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Статтю присвячено аналізу форс-мажорних обставин (обставини непе реборної сили) – як надзвичайних та невідворотних обставин, що об’єктивно унеможливлюють виконання зобов’язань, передбачених умовами договору (контракту, угоди тощо), обов’язків, згідно із законодавчими та іншими нор мативними актами. А також особливостей їх засвідчення та реалізації під час дії воєнного стану у нашій державі.