Практичне значення криміналістичної характеристики кримінальних правопорушень, передбачених розділом XVI КК України - Неділько, Ярослав (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена дослідженню практичного значення криміналістичної характеристики кримінальних правопорушень, передбачених Розділом XVI КК України. Проаналізовано кореляційні зв’язки між елементами криміналістичної ха рактеристики кримінальних правопорушень, передбачених статтею 361-1 КК України. Запропоновано при формуванні криміналістичної характеристики вка заних протиправних діянь використовувати можливості штучного інтелекту.