Критерії оцінки показань учасників кримінального провадження на стадії судового розгляду - Рижий, Олексій (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Публікація присвячена науковому аналізу критеріїв оцінки показань учас ників кримінального провадження на стадії судового розгляду. Встановлено, що єдиним суб’єктом оцінки показань учасників кримінального провадження, як елемента процесу доказування в суді першої інстанції, є суд. Зроблено ви сновок, що оцінка доказів, зокрема й тих, що містяться у показаннях, з точки зору належності, допустимості, достовірності здійснюється щодо кожного досліджуваного доказу й у результаті створює цілісне сприйняття обста вини кримінального правопорушення на основі усього обсягу зібраних доказів.