Встановлення факту технічного підроблення підпису в епоху цифрових технологій: проблеми та перспективи - Будзієвський, Максим (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
В статті на основі аналізу традиційних способів технічної підробки під писів проведено експертний огляд найсучаснішої технології відтворення під пису шляхом репродукції, яка виробляється за допомогою плоттера, в якому як друкарський пристрій використовується кулькова ручка. Результатом цього огляду стали практичні рекомендації, які дають змогу розкрити нову техніку відтворення підписів. Розроблені рекомендації можуть бути використані судовими експертами в галузі техніко-криміналістичного дослі дження документів.