Зв’язок між почерком та різними аспектами особистості, такими як інтелект, креативність та емоційна стійкість - Лемак, Едіта (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена дослідженню зв’язку між особистісними рисами та характеристиками почерку. Зокрема, проаналізовано результати різних на укових досліджень з цієї проблеми та з’ясовано, які характеристики почерку пов’язані з інтелектом, креативністю та емоційною стійкістю. Крім того, стаття аналізує результати досліджень зв’язку між почерком та емоцій ними реакціями людини, що дає можливість зрозуміти, як почерк може відображати емоційний стан людини. Висновки статті можуть бути корисні для судових експертів – почеркознавців, судових експертів – психологів, прак тикуючих психологів, викладачів, працівників у галузі рекрутингу та всіх, хто цікавиться зв’язком між почерком та особистістю.