Дослідження обставин зіткнення на регульованих перехрестях із обмеженою оглядовістю супроводжуваних колон автомобілів з іншими транспортними засобами - Шатковський, Андрій; Куйбіда, Андрій; Джус, Олег; Грицишин, Петро (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
В статті проведено аналіз вимог чинних Правил дорожнього руху України щодо умов руху колон автомобілів та аспектів виникнення ДТП на регульо ваних перехрестях із обмеженою оглядовістю за участі супроводжуваної ко лони автомобілів з іншими транспортними засобами. Досліджено варіанти експертних досліджень із встановлення причин настання ДТП в нестандар тних ситуаціях та запропоновано рекомендації для внесення їх в Правила до рожнього руху України.