Особливості проведення судових економічних досліджень з питань підтвердження розміру матеріальної шкоди (збитків) банків - Татарнікова, Оксана; Рудая , Марина (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена узагальненню методичних підходів та компетенції судових експертів економістів під час проведення досліджень з питань підт вердження розміру матеріальної шкоди (збитків) банків. Визначено предмет та об’єкти експертних досліджень з питань підтвердження розміру матері альної шкоди (збитків) банків. Обґрунтовано, алгоритм визначення за допо могою економічної експертизи питань щодо спричинення матеріальних зби тків, а також питань, пов’язаних з визначенням наявності та суми збитків у фінансово-кредитних відносинах на основі узагальнення практики призна чення і провадження економічних експертиз які можливо застосовувати у су часних реаліях в Україні.