Експертне дослідження посівної сільськогосподарської техніки - Полтавець , Віктор (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття висвітлює проведення судової товарознавчої експертизи по встановленню якості посівної техніки. Досліджено особливості, що вплива ють на якість виробів. На прикладі пневматичної сівалки наведено перелік дефектів (відмінностей) які сприяють виявленню підробної посівної техніки.