Проблемні питання методичного забезпечення оборонного планування розвитку Збройних сил України на основі принципів та правил країн-членів НАТО - Рувін, Олександр; Дєнєжкін, Микола; Колонюк, Віктор; Гаврилюк, Наталія (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена основним проблемним питанням втілення у прак тику оборонного планування розвитку Збройних Сил України методичного забезпечення на основі принципів та правил країн-членів НАТО. Запропоно вано стратегію переходу на принципи і правила, якими користуються країни члени НАТО, в основу якої покладено взаємну інтеграцію двох систем плану вання до єдиної, яка б використовувала кращі процедури цього процесу з ура хуванням умов України.