Щодо дослідження стратегічних крилатих ракет Х-101 - Мунчак, Володимир; Висікан, Олександр; Степанюк, Олексій; Мазниченко, Юрій (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Розглянуто деякі аспекти досліджень ракетної зброї – стратегічних кри латих ракет Х-101, актуальність яких обумовлено постійним їх застосуван ням рф. Зараз росія знову здійснює масовані ракетні удари по Україні раке тами типу Х-101/55. Окупанти змінили тактику й віддають перевагу переважно стратегічним крилатим ракетам для ураження військових об’єктів і об’єктів інфраструктури.