Бібліографічні дослідження як джерела вивчення одеської криміналістичної школи - Єленич , Світлана (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті систематизовано бібліографічні ресурси, які презентують праці вчених кафедри криміналістики Національного університету «Одеська юридична академія» як складової частини джерелознавчої бази дослідження одеської криміналістичної школи. Представлені біобіліографічні видання, які присвячені представникам криміналістичної наукової школи – професору В. П. Колмакову (1913-1973) та вченим кафедри криміналістики університету таким, як професор В. В. Тіщенко, доцент М. М. Шульга, професор О. Ю. Нетудихатка.