Поняття стандартизації судово-експертної діяльності - Нестор, Н. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті проведено розмежування трьох понять: «стандартизація», «акредитація» та «атестація» Усі три аспекти являють собою інструменти забезпечення контролю за якістю, надійністю та науковою достовірністю експертних досліджень. Стандарти судово-експертної діяльності закріплюються в методиках проведення експертних досліджень. Розглянуто можливості уніфікації методичного забезпечення експертних досліджень та пов’язаної з цим діяльності.