Електронний висновок експерта в кримінальному провадженні - Столітній, А. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті висвітлено сучасний стан та перспективи розвитку форми висновку експерта в кримінальному провадженні та комунікації останнього з учасниками провадження, з урахуванням сучасного інформаційного суспільства, напрями удосконалення вказаної діяльності, у тому числі, шляхом запровадження електронного процесуального контролю.