Сприйняття та використання вербальної і невербальної інформації під час проведення слідчих (розшукових) дій - Тіщенко, В.; Ващук, О. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті розглянуто питання сприйняття та використання вербальної та невербальної інформації під час проведення слідчих (розшукових) дій. Розкрито поняття «спілкування», його змісту, аспектів, характеру, форм і засобів у кримінальному провадженні. Досліджено зміст вербальної та невербальної інформації під час проведення слідчих (розшукових) дій та надано рекомендації з їх сприйняття та використання.